0

Cum primesc produsele

Acasa · Cum primesc produsele

Produsele achiziționate online pe site sunt livrate doar pe teritoriul României prin intermediul firmei de curierat cu care FOX TOOLS are încheiat un contract în acest sens. Costul coletului va fi comunicat clientului de către responsabilul de vânzări online în momentul confirmării comenzii, întrucât acest cost este influențat de greutatea produselor și de locația în care se face livrarea. Termenul de livrare este de 1 – 2 zile lucrătoare, de la confirmarea comenzii de către responsabilul de vânzări online.

În orașele Oradea, București și Craiova FOX TOOLS asigură transportul gratuit al produselor achiziționate online prin intermediul partenerului logistic. Termenul de livrare este de  1 – 10 zile lucrătoare, de la confirmarea comenzii de către responsabilul de vânzări online.

În cazul produselor livrate prin intermediul partenerului logistic trebuie avute în vedere următoarele aspecte:

  • transportul produselor este asigurat până în zona în care mașina are acces și poate fi parcată în condiții de siguranță. Partenerul logistic care face livrarea nu este răspunzător pentru obținerea autorizațiilor necesare livrării, în cazul în care acestea se împun.  
  • transportul produselor de la mașină până la locuința cumpărătorului nu revine în sarcina șoferului. Clientul trebuie să se asigure că poate să descarce și să transporte marfa în locuință.
  • în cazul în care în momentul livrării nu este nimeni la adresa indicată și/sau nu răspunde nimeni la numerele de telefon indicate de client, răspunderea pentru posibilele întârzieri în livrarea produselor, aparține clientului.
  • întârzierile în livrarea produselor, cauzate de inundații, carosabil înzăpezit, restricționarea traficului, etc nu pot fi imputate transportatorului logistic. În astfel de cazuri precum cele mai sus menționate transportul va fi reprogramat.