0

Despre noi

Acasa · Despre noi

FOX TOOLS este o companie cu capital românesc, ce și-a început activitatea în anul 2014. Suntem specializați în vânzarea și distribuția sculelor și uneltelor de mână, precum și a materialelor pentru amenajări interioare și de construcții adresate atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice. De asemenea website-ul nostru se adresează și persoanelor juridice care doresc să facă parte din rețeaua de distribuție a societății FOXTOOLS precum și celor ce fac deja parte, website-ul fiind un mediu de promovare.

Gama noastră de produse cuprinde:

  • Scule și unelte: echipamente de protecție, echipamente de măsură, scule de mână, scule pentru tăiere, scule pentru zugrăvit, scule pentru grădinărit, scule aplicare spumă și silicon, discuri debitare și debavurare, accesorii scule electrice și elemente de fixare.
  • Pardoseli: parchet laminat, parchet stratificat şi parchet din lemn masiv, pardoseală pvc, mochetă, covoare.
  • Materiale pentru amenajări: lambriuri PVC, MDF şi din lemn masiv, uşi metalice şi de interior, glafuri.
  • Materiale de construcţii: OSB.

Distribuția la nivel național, gama largă de produse, prețurile competitive, precum și profesionalismul întregii echipe ne recomandă ca fiind un partener de încredere pentru afacerea ta.

Prin lansarea în martie 2016 a site-ului FOX TOOLS, produsele noastre sunt disponibile on-line, astfel le poți comanda simplu și rapid. Responsabilul nostru de vânzări on-line te va consilia în cazul în care ai întrebări sau nelămuriri cu privire la produsele de care ești interesat sau pe care vrei să le comanzi.