0

Cum platesc produsele

Acasa · Cum platesc produsele

FOX TOOLS îți oferă 3 modalități de plată:

  • Ramburs
  • Numerar
  • Ordin de plată (OP)

Ramburs
Modalitatea de plată ramburs se aplică produselor achiziționate și livrate prin curier. Vei achita în lei curierului contravaloarea produselor, specificată în factura proformă emisă la finalizarea comenzii, și costul transportului care îți este comunicat de responsabilul de vânzări online în momentul confirmării comenzii.

Numerar
Modalitatea de plată numerar se aplică produselor achiziționate și livrate gratuit de FOX TOOLS în orașele Oradea, București și Craiova. Vei achita în lei șoferului care livrează marfa, contravaloarea produselor specificată în factura proformă emisă la finalizarea comenzii.

Ordin de plată (OP)
Modalitatea de plată prin OP se aplică atât produselor achiziționate și livrate prin curier, cât și produselor achiziționate și livrate gratuit de FOX TOOLS în orașele Oradea, București și Craiova.

Plata se va face în baza facturii proforme emise la finalizarea comenzii și care ți-a fost transmisă pe e-mail. În cazul produselor livrate prin curier, costul transportului comunicat de responsabilul de vânzări online, va fi achitat curierului la livrare.

Pentru o procesare mai rapidă a comenzii, la completarea ordinului de plată, la rubrica  “valoarea reprezintă”, avem rugămintea să specifici numărul comenzii din factura proformă.   

Produsele vor fi livrate după confirmarea plății în contul IBAN FOX TOOLS specificat pe factura proformă.