0

Termeni si conditii

Acasa · Termeni si conditii

Pentru accesarea, navigarea sau folosirea în orice alt mod a acestui site acceptaţi, fără limitări sau restricţii, termenii și condiţiile de utilizare expuse în continuare.

Acest site va fi folosit exclusiv pentru uzul dumneavoastră personal, având conditia de respectare a dreptului de proprietate intelectuală. Nu aveţi dreptul să modificaţi, schimbaţi, distribuiţi, vindeţi sau să transmiteţi nicio informaţie conţinută sau copiată de pe acest site, inclusiv dar fară a se limita la texte, imagini, grafică indiferent de scopul comercial sau public al unei asemenea activităţi.

Informațiile publicate pe SITE sunt informații de interes general despre FOX TOOLS SRL, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor săi, cât și alte informații considerate de FOX TOOLS SRL ca fiind de interes pentru utilizatori. Toate informațiile sunt puse la dispoziția vizitatorilor online în mod gratuit.

FOX TOOLS SRL este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra SITE-ului, respectiv asupra designului și conținutului acestuia.

FOX TOOLS SRL nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, care nu se datorează culpei sale. Utilizatorii pot găsi informatii detaliate, complete și exacte apelând la numerele de telefon afișate pe pagina de CONTACT.

Caracteristicile produselor prezentate pe site-ul www.FOX TOOLS.ro sunt preluate sau puse la dispoziție de producători și furnizori, iar FOX TOOLS SRL nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea acestor informații.

Promoțiile sunt valabile pe perioade limitate de timp. În cazul în care nu se menționează o perioadă de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile.

De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de prezentare, ele pot diferi de aspectul real al produsului în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului fără notificare prealabilă de către producători.

FOX TOOLS SRL își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site.

Orice problemă cauzată de produsele sau serviciile prezentate pe site se va soluționa pe cale amiabila în termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizarii în scris a problemelor, de către utilizator.

FOX TOOLS SRL nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR.

FOX TOOLS SRL nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri publicate pe SITE.

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferată în momentul livrării, după efectuarea plății de către Cumpărător, în locația indicată în Comandă (înțelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscală, în cazul livrărilor efectuate de personalul Vânzătorului).

Secțiunea CLIENT TOP e destinată DOAR utilizatorilor persoane juridice din cadrul website-ului www.foxtools.ro, care sunt deja parteneri în rețeaua de distribuție a societății FOXTOOLS Srl și care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Condițiile pentru a deveni CLIENT TOP sunt:

- calitatea de persoană juridică

- postura pre-existentă de client revânzător al produselor FOXTOOLS

- realizarea unui rulaj minim de 120.000 RON/lună (fără TVA) sau a 1.200.00 RON/an (fără TVA)

- prezența la raft  a minim 80% din produsele comercializate de către FOXTOOLS din gama Scule și Unelte, Parchet, Accesorii Parchet, Uși, Mochetă și PVC în locația de revânzare a clientului. 

Nu li se va acorda statutul de CLIENT TOP celor ce au cel mult de o factură restantă sau au depășit cu mai mult de 5 zile termenul de plată.

Statutul de CLIENT TOP e revocat clienților FOXTOOLS care au cel mult o întârziere de plată de peste 5 zile.

Clienții care îndeplinesc condițiile de mai sus vor fi contactați pentru a li se oferi acces în cadrul secțiunii CLIENT TOP. Această secțiune putând fi accesată doar în baza unui nume de utilizator și a unei parole.

Regulamentul oficial al campaniei promoționale "FOX STUDIO VR - Votează și câștigă" poate fi accesat aici.

Regulamentul oficial al campaniei promoționale "Start la meșterit" poate fi accesat aici

Regulamentul oficial al campaniei promoționale "Start la meșterit" pentru partenerii FoxTools poate fi accesat aici.